E-mel: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Penebat busa boleh diperbesarkan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd adalah salah satu pengeluar buih yang terbaik yang boleh diagihkan dan pembekal di China, dialu-alukan untuk memborong penebat busa buatan kami yang disesuaikan yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami. Warna produk: putih, hitam. orang lain boleh ...

Hantar pertanyaan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd adalah salah satu pengeluar buih yang terbaik yang boleh diagihkan dan pembekal di China, dialu-alukan untuk memborong penebat busa buatan kami yang disesuaikan yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami.

Warna produk: putih, hitam. yang lain boleh disesuaikan

Ketebalan satu lapisan: 2 hingga 12 mm

Ketebalan komposit: 2-100mm

Kadar berbuih: 5-30 kali

Jenis pemprosesan: gegelung, keping, profil

Kuantiti minimum: 1000 m.

Kitaran pengeluaran: 3 hingga 7 hari

Pengenalan produk: Bahan XPE adalah kimia crosslinking busa polietilena, sejenis struktur liang tertutup, juga dikenali sebagai berbuih bebas, oleh itu, ia mempunyai kelebihan bahan berbuih bebas, yang juga dikenali sebagai PE silang kimia. XPE adalah sejenis PE, yang diperbuat daripada bahan PE selepas buih busa kimia berbuih. Bahan busa berbuih poliester bahan kimia crosslinking, yang mempunyai resin polietilena resin berketumpatan rendah dan ejen berbuih selepas berbuih berterusan suhu tinggi, berbanding dengan EPE (polyethylene berbuih fizikal, yang dikenali sebagai kapas mutiara (polyethylene berbuih fizikal, yang dikenali sebagai kapas mutiara) XPE mempunyai kekuatan tegangan yang lebih tinggi, lubang gelembung lebih nipis.

Ciri-ciri produk: XPE cross-linking foamed mengatasi kelemahan styrofoam biasa yang rapuh, ubah bentuk, ketahanan yang lemah. Ia ditonjolkan dalam kelembapan tahan air, rintangan penyangga, penebat bunyi, pemeliharaan haba, penebat haba, keplastikan yang baik dan keliatan, kitar semula, perlindungan alam sekitar, daya impak yang kuat, selain terdapat banyak kelebihan lain, juga mempunyai rintangan kimia yang sangat baik . XPE juga mempunyai rintangan yang tidak toksik, hambar, ketahanan dadah, ketahanan terhadap minyak, asid, halida, dan lain-lain prestasi kimia yang lain, dan mudah diproses, dan juga dapat memotong sewenang-wenangnya bersama dengan pelbagai bahan, itu adalah generasi baru kecekapan tinggi dan penjimatan tenaga, bahan perlindungan alam sekitar. Penggunaan produk: XPE digunakan untuk kereta, peti sejuk, penyaman udara, peti sejuk, pesawat udara, kenderaan kereta api, motor dan sebagainya, juga sesuai untuk instrumen presisi, semikonduktor, beg, mainan, pembungkusan dan bidang lain, pada masa yang sama juga boleh memanfaatkan kebolehbentuk mudahnya, dan digunakan dalam bidang pengeluaran sukan dan rekreasi. Seperti papan selancar, tikar lembap, tikar yoga dan sebagainya. Di bangunan itu juga mempunyai maksud tertentu, digunakan untuk penebatan bangunan.

Hot Tags: penebat busa boleh dikembangkan China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, disesuaikan, terbaik, harga, UK
Barangan yang berkaitan
Tinggalkan mesej
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.