E-mel: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Mat Fiber Kaca

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd adalah salah satu pengeluar tikar kaca serat terbaik dan pembekal di China, dialu-alukan untuk borong tikar kaca serat disesuaikan kami dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami. Selimut kaca kaca sentrifal Pengenalan produk: Centrifugal ...

Hantar pertanyaan

Shenzhen Vinco berkalis bunyi bahan Co, Ltd adalah salah satu pengeluar mat gentian kaca yang terbaik dan pembekal-pembekal di China, dialu-alukan untuk borong kami mat gentian kaca tersuai yang dibuat di UK, dan juga dialu-alukan untuk menyemak harga dengan kami.

Selimut bulu kaca emparan

Pengenalan produk:

Emparan bulu kaca adalah wayar bahan buatan daripada bulu kaca lebur keadaan, proses suntikan emparan undang-undang dengan cystic menyembur, thermosetting damar, kemudian melalui haba pengawetan pemprosesan, supaya pelbagai menggunakan siri produk.

Ia mempunyai rintangan kakisan fireproof, tidak beracun, di cahaya dalam berat, pekali rendah kekonduksian terma, kestabilan kimia yang baik, dan kadar serapan kelembapan yang rendah, hydrophobic, baik dan banyak kelebihan lain, ia telah menjadi Universal tahu sebagai superior material untuk pemeliharaan haba, penebat haba, bunyi-menyerap, dan telah digunakan secara meluas.

Lembaga Pengarah, merasakan, tiub membuat produk daripada bulu kaca emparan, yang telah digunakan secara meluas dalam pembinaan, industri kimia, elektronik, kuasa elektrik, Metalurgi, tenaga, pengangkutan dan lain-lain bidang untuk pemeliharaan dan haba penebatan haba, penyerapan Bunyi, pengurangan bunyi bising, kesan ketara.

Kes-kes terpakai:

Penebatan haba struktur keluli

Salur penebat dan penebat bunyi

Penebatan haba paip

4. membina dinding penebat

5. penebat bunyi dalaman

6. penebatan gerabak kereta api

Spesifikasi selimut bulu kaca emparan:

Produk

length(mm)

width(mm)

Thickness(mm)

Ketumpatan (kg | m3)

Lembaga Pengarah bulu kaca

1200-2200

600-1200

20-100

24-96

Selimut bulu kaca

11000,20000

1200

25-150

12、16、20、24、32、40、48

Bulu kaca tiub

1000

15-400

20-100

45-90

Hot Tags: kaca serat tikar China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, disesuaikan, terbaik, harga, UK, gentian kaca serat cincang dicincang, tikar kaca serat
Barangan yang berkaitan
Tinggalkan mesej
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.