E-mel: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Sliding Folding Partitions

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd merupakan salah satu partition lipat gelongsor terbaik pengeluar dan pembekal di China, selamat datang ke borong partition lipat gelongsor tersuai kami yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami. lipat jenis partition pejabat produk ...

Hantar pertanyaan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd merupakan salah satu partition lipat gelongsor terbaik pengeluar dan pembekal di China, selamat datang ke borong partition lipat gelongsor tersuai kami yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami.

partition pejabat jenis lipatan

Gambaran Produk:

Bahagian partisi pejabat lipat juga dikenali sebagai dinding partisi aktiviti, sekatan, panel aktiviti, skrin aktiviti, skrin alih, dan dinding penebat bunyi bergerak. Ia boleh menjadi pengeluaran perindustrian, mudah dipasang, dan boleh diguna semula, dengan pencegahan kebakaran, kebakaran, alam sekitar perlindungan dan ciri-ciri lain.

Maklumat terperinci:

Nama

Pemisahan pejabat jenis yang boleh dikendalikan


Bahan Asas

MDF, aluminium, bahan akustik

Selesai

Kain (boleh dibuat sebagai permintaan anda))

Ketebalan

80mm

Pekali

46db

Lebar

800-1200mm (boleh disesuaikan dalam tempoh terhad)

Ketinggian

2000-4500mm (boleh disesuaikan)

Tahan api

Kelas A

Alam Sekitar

E1

Pembungkusan

Gunakan kadbod atau palet kayu

Yang tinggi dan tebal, luas, juga penamat boleh disesuaikan sebagai permintaan anda dalam yang terbatas

Klasifikasi produk:

Lipat yang dipasang jenis:

Aktiviti ini boleh dipasang dan dibungkus mengikut penggunaan anda. ia dipasang dari papan partition ringan yang tinggi sama dengan siling bilik atau hanya sebahagian dari bilik yang tinggi. tebal adalah 6 hingga 12 cm dan lebar ialah 60 hingga 120 cm, bingkai yang diperbuat daripada kayu atau profil logam berdinding nipis, pelekat dua sisi adalah papan lapis, papan serat atau papan gypsum.

Jenis tekan:

Ini jenis partition boleh ditolak di sepanjang trek .it Terdiri oleh beberapa papan partition sliding yang lebar biasanya 60 hingga 120 cm, Tinggi boleh dibuat seperti yang diperlukan.

Jenis lipat:

Ini jenis partition aktiviti lipat yang terdiri oleh papan partition.there adalah types.the luas dan sempit papan jenis yang luas adalah sama dengan papan jenis push.each papan atas menggunakan set perubahan arah katrol dipasang di rel, dengan engsel menyambung tali pinggang, ia boleh dilipat dan ditolak ke dalam petak penyimpanan apabila anda tidak memerlukannya.

Jenis gantung:

Gantung Papan partisi di ruang atas ruang, ia dapat meningkatkan dan jatuh menyesuaikan dengan motor dan dapat bergerak. Ruang ini boleh ditutup Sepenuhnya, juga dipisahkan sebahagiannya. Pemisahan ini digunakan untuk dewan pameran, auditorium dan dewan serbaguna dan bangunan lain, juga untuk merakam Pejabat untuk melaraskan kelantangan, dan untuk proscenium teater sebagai tirai api.

Hot Tags: gelongsor partition lipat Cina, pengeluar, pembekal, kilang, borong, disesuaikan, terbaik, harga, UK, partition pejabat lipat
Barangan yang berkaitan
Tinggalkan mesej
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.