E-mel: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Panel Akustik Tegar

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd adalah salah satu panel akustik pengeluar dan pembekal yang terbaik di China, dialu-alukan untuk memborong panel akustik kaku tersuai yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami. Pengenalan produk Ia adalah sejenis bahan akustik ...

Hantar pertanyaan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co., Ltd adalah salah satu panel akustik pengeluar dan pembekal yang terbaik di China, dialu-alukan untuk memborong panel akustik kaku tersuai yang dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami.

Pengenalan produk

Ia adalah sejenis bahan akustik yang boleh menyerap bunyi, yang membuat orang dalaman merasa selesa, ia juga boleh menjadi jenis hiasan.

nama:

panel kalis bunyi

Bahan:

tisu gentian kaca akustik

Saiz:

600x1200mm * 50 atau boleh disesuaikan

Bentuk:

Lembaran

Fireproof:

B1 gred

warna

Kuning atau boleh disesuaikan

pakej

Kotak

Alam Sekitar

Gred E1

ketumpatan

96kg / m3 atau boleh disesuaikan

Pekali bunyi menyerap

0.9

Fungsi

1 Dekorasi:

Digunakan secara meluas di hotel, rumah, bar, dewan persidangan super, atau mana-mana tempat teratas lain.

2 kalis bunyi:

Ia boleh menyerap bunyi, membuatkan orang merasa nyaman terutama persekitaran yang bising.

Teori

1 Menghasilkan kesan geseran, mengurangkan bunyi bising, boleh jadi banyak penyerapan sumber bunyi, mengurangkan masa gema, mengurangkan bunyi dalaman, mencapai kesan ideal bisu.

5 Salji, masih sebagai perhentian air, kerana salji adalah cahaya, suara impak apabila mereka jatuh pada kejatuhan dengan tanah yang akan diserap oleh salji salji di tengah-tengah jurang, dan banyak dinding latar belakang menyerap fungsi juga digunakan prinsip pakej lembut.

Beri perhatian kepada

1 Lembaran daun pintu beg permukaan dasar salutan minyak bawah tidak boleh kurang daripada dua pegangan, dan kunci hendaklah dimuatkan.

2 Kain lembut, bahan lapisan dan bahan sempadan, warna, corak, tahap prestasi pembakaran dan kandungan kelembapan kayu perlu mematuhi kehendak reka bentuk dan peruntukan yang berkaitan dengan piawaian kebangsaan semasa.

Hot Tags: panel akustik tegar China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, disesuaikan, terbaik, harga, UK
Barangan yang berkaitan
Tinggalkan mesej
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.