E-mel: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Panel dinding tertutup kain

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd merupakan salah satu pengeluar panel dinding yang paling terkenal dengan panel dinding dan pembekal di China, dialu-alukan untuk membungkus panel dinding kain yang disesuaikan kain kami dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami. kain kalis bunyi ...

Hantar pertanyaan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd merupakan salah satu pengeluar panel dinding yang paling terkenal dengan panel dinding dan pembekal di China, dialu-alukan untuk membungkus panel dinding kain yang disesuaikan kain kami dibuat di UK, dan juga mengalu-alukan untuk memeriksa harga dengan kami.

panel kalis bunyi fabrik

Pengenalan produk

Pakej lembut adalah perhiasan dalaman permukaan dinding dengan bahan fleksibel untuk kaedah pembungkusan. MENGGUNAKAN mutu material warna lembut, lembut, dapat melembutkan suasana ruang keseluruhan, kedalaman mendalamnya juga dapat meningkatkan rumah tangga.

nama:

panel kalis bunyi fabrik

Bahan:

gentian kaca + kain poliester

Saiz:

600x600mm * 25mm atau boleh disesuaikan

Bentuk:

Lembaran

Fireproof:

B1 gred

warna

Merah atau boleh disesuaikan

pakej

Kotak (panel siling rumah bergerak)

Alam Sekitar

Gred E1

ketumpatan

96kg / m3 atau boleh disesuaikan

Pekali bunyi menyerap

0.9

Fungsi

1 hiasan, peranan ruang kecantikan

2 kalis api, penyerap bunyi, penebat bunyi, kelembapan bukti, bukti acuan, antibakteria, kalis air, mencegah minyak, bukti habuk, anti-fouling, anti statik, anti-perlanggaran fungsi.

Teori

1 Menurut prinsip pemprosesan akustik, kain lembut pakej papan menyerap lembut dibuat oleh fabrik kain lembut, kotak dan menyerap bunyi kapas, aluminium kalis air tikar

2 Ia adalah sejenis bahan struktur penyerapan bunyi khusus untuk bidang bunyi yang kuat yang mengisap, ia diperbuat daripada bahan berliang atau berserat membentuk pemotong, yang dibuat ke dalam kerucut atau bentuk baji bentuk badan yang menyerap.

Beri perhatian kepada

1 Pakej lembut TINDAKAN peranan bahan permukaan dalam pembuat pemasangan pemasangan yang ditekan dengan baik, vestee dalam penetapan untuk mengetatkan, dielakkan dipasang di belakang lapisan lipatan dan fenomena berbuih.

2 semasa proses pembinaan kejuruteraan pakej lembut, anda perlu menguatkan pemeriksaan dan penerimaan, mengelakkan pengeluaran, pemasangan proses penerbitan jenis tertanam, jika kakitangan pembinaan tidak berhati-hati, tepi keras tidak akan sepadan dengan plat batten, plat apabila pemotongan kelebihannya tidak lurus, bukan pengasas, menyebabkan lebar jurang periferal tidak konsisten.

3 Sebelum pembinaan beg lembut, berhati-hati dipilih dan diperiksa dengan kain, anda harus menggunakan kumpulan kain yang sama di tempat yang sama, mengelakkan warna permukaan, corak hiasan dan sebagainya.

Hot Tags: kain panel dinding tertutup China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, disesuaikan, terbaik, harga, UK, kain panel akustik dilindungi, kain dibalut panel akustik
Barangan yang berkaitan
Tinggalkan mesej
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.